Ved at fortsætte med at bruge vores hjemmeside accepterer du brugen af cookies i overensstemmelse med Politik til beskyttelse af personlige oplysninger

Indstilling Accepter alt

Hvornår?
2

Personer

  • Voksne

    2

  • Børn

    0

Alle filtre

  • Mad og drikke

  • Indkvartering

  • Faciliteter

  • Aktiviteter

  • 0 m

    3 000 m

På vej i Campania: historie, natur og kultur

Kampánie

Campania er en af de mest interessante og smukke regioner i Italien. Den ligger i den sydvestlige del af landet og byder på en bred vifte af kulturelle, historiske og naturlige attraktioner. Dette bør du bestemt ikke gå glip af på din rejse til Campania...

1. Napoli og dens historie

Napoli, hovedstaden i Campania, er en af de ældste byer i Europa. Den er kendt for sin rige historie og fascinerende monumenter som det napolitanske slot (Castel Nuovo), det kongelige palads (Palazzo Reale) og de storslåede kirker. Byen er også hjemsted for den verdensberømte pizza.

Neapol

Napoli, Piazza del Plebiscito

2. Pompeji og Herculaneum

Begge disse byer blev ødelagt under Vesuvs udbrud i 79 e.Kr., og resterne af dem er nu fascinerende arkæologiske steder. Pompeji og Herculaneum giver et unikt indblik i livet i romertiden med velbevarede bygninger, freskoer og artefakter.

Pompeje

POMPEI

3. Vesuv

Denne aktive stratovulkan er en af de mest berømte vulkaner i verden. Dens udbrud i 79 e.Kr. ødelagde Pompeji og Herculaneum. I dag kan du vandre til toppen af Vesuvs krater og nyde en spektakulær udsigt over det omkringliggende landskab og Napolibugten.

Vesuv

Vesuv

4. Amalfikysten

Amalfikysten (Costiera Amalfitana) er kendt for sin fantastiske skønhed og dramatiske natur. Det er et område med maleriske byer som Amalfi, Positano og Ravello. Her kan du nyde smukke strande, betagende havudsigter og storslået arkitektur.

Amalfi

Costiera Amalfitana

5. Ischia og Capri

Begge disse øer ligger i Napolibugten og er populære turistmål. Capri er berømt for sin blå grotte (Grotta Azzurra) og sine smukke villaer, mens Ischia er berømt for sine termiske kilder og kurbade.

Ostrov Capri

Øen Capri

6. Det kongelige palads i Caserta

Det kongelige palads iCaserta (Reggia di Caserta) er et af de største paladser i Europa. Dets barokarkitektur og storslåede haver sammenlignes ofte med Versailles-paladset i Frankrig.

Caserta

det kongelige palads i caserta

7. Kulinariske lækkerier

Campania er kendt for sit enestående køkken. Ud over den verdensberømte pizza kan du nyde frisk fisk og skaldyr, pastaretter som spaghetti alle vongole (spaghetti med muslinger) og desserter som sfogliatella, et traditionelt italiensk bagværk.

Sfogliatelle

Sfogliatelle

8. Den sorrentinske kyst

Denne kyst er berømt for sine olivenlunde, vinmarker og maleriske landsbyer. sorrentinerkysten er det perfekte sted til romantiske gåture og til at smage på lokale produkter, bl.a. limoncello, en lokal citronlikør.

Sorrento

Sorrento

Udvalgte TOP-tilbud

Gode ​​tilbud til din ferie i Italien

jelenleg

Følg vores FB, du finder de nyeste oplysninger fra Italien og tips til din ferie